Smartlog v3 » Madonnaen » Agurketid - Rebildfest
Opret egen blog | Næste blog »

Madonnaen

Lidt af hvert - aktuelle og impulsive indfald og udfald

Agurketid - Rebildfest

4. Jul 2011 17:12, Madonnaen

Alle holder tilsyneladende sommmerferie, bare ikke os.

Vi gider nemlig ikke at flintre rundt i de store varmegrader, eller i fugtigt vejr, hvor tøjet klæber til kroppen, og slet ikke når man ikke egner sig til at ligge stille på en strand, og heller ikke kan li’ sand mellem tæerne eller i bilen.;-)

Nu har vi vi altså også været afsted 2 gange i år, både i nordtyskland og Hamburg, samt kørt Nordjylland tyndt i foråret.

Mange gange har vi faret rundt og svedt tran, især mindes jeg Lindos på Rhodos, hvor vi første gang sejlede fra Rhodos by derud, hvilket var dejligt afslappet og behageligt, og man kunne bade fra båden på hjemturen, men turen tog 3 timer tur-retur, så anden gang tog vi bussen derud, og den hjemtur glemmer jeg sent. Solen bagte, og der var mindst 35-40 grader i solen, hvor vi ventede på bussen, og gemalen havde en halv time før set nøjagtigt, hvor den placerede sig, så han vidste også hvor omtrent dørene gik op.

Så da bussen igen ankom et kvarter senere, og vi næsten var opløste af varme, glemte vi alle gode manerer, og dem der var kommet før os, og sprang op i bussen for at komme med tilbage til hotellet og den skønne air-condition på værelset.

I min pure ungdom gik det helt galt til en Rebildfest, hvor jeg fra min familie i nordjylland var kørt med 5 andre unge mennesker til festen her den 4 .juli i Rebild Bakker, og hvor Kong Frederik IX og Dronning Ingrid samt Lauritz Melchior og Victor Borge var tilstede og solen bagte, så jeg blev forbrændt i nakken, og døjede hele natten med efterveerne og måtte ha’ talkum på, men siden har haft meget let til at blive solbrændt lige dér.

Det er mig bekendt også den eneste gang, at min ‘bagside’ har været på forsiden af en af de store jyske morgenaviser, da en fotograt fra denne havde anbragt sig bag os unge, der sad højt oppe i bakkerne, og således kunne tage et godt billede af den store forsamling i Rebild bakker.

 Og det kan man så mindes hvert år, man hører eller læser ordet “Rebildfest”, selvom der er gået uhyggeligt mange år siden.;-)